Site Maker

DE SPREKERS

ONDERSTAANDE SPREKERS INSPIREREN EN MOTIVEREN

Frénk van der Linden, freelance journalist, werkt voor de NTR-radio, KRO/NCRV-televisie en de Volkskrant. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews, reportages en documentaires. Daarnaast was hij regelmatig te zien in De Wereld Draait Door.
Frénk zal deze middag in goede banen leiden en de sprekers en het publiek prikkelen met zijn vragen en stellingen.

Manfred Bik, een reclameman in hart en nieren. Strategy director bij DDB (een toonaangevend reclamebureau in Nederland) en schrijver van het boek 'Boonstra. 19 lessen uit het leven van Nederlands meest dwarse CEO’. Dit boek staat op de shortlist voor Managementboek van het jaar 2017.
Manfred zal je uitleggen waarom wij geen producten kopen maar verhalen.  

Constant Lamp (Neuro Linguistisch Programmeren) communicatietrainer, vooral gericht op 'communicatie ánders'. Het herkennen en erkennen van 'foute' gedragspatronen en deze veranderen in versterkende communicatie. Quote 1: "Iedereen die deze materie nog te zweverig vindt is er juist aan toe". Quote 2: "Wél de stap naar succes willen maken en niet willen veranderen (aanpassen/leren), is volharden in het oude".
Constant zal je tijdens deze middag een andere kijk op de praktijk geven.

Jennifer Delano, is een onderneemster, auteur, spreekster, pr-agent en no-nonsense PR-professional. Jennifer publiceerde haar dagboek uit haar puberteit, waarin ze gepest werd. Het eerste autobiografische dagboek met als onderwerp pesten was een feit. Daarnaast richtte zij de beweging 'PestenIsNietLeuk' op én ontwikkelde ze het spel WeFace.it, met als doel om pesten te voorkomen.
Jennifer zal je deze middag meenemen in de wereld van publiciteit en hoe dit helpt bij de beslissing om bij jou te kopen. 

Heike van der Woerd Hoe wordt je nu wel succesvol in sales? Wat maak je mee als je 6 jaar je klanten bijstaat in commercie? En welke lessen trek je daar uit. In zijn sessie neemt Heike je mee in de veranderende wereld van sales. Want als marketing verandert, wat is de impact daarvan op de verkoper? 

Sergio Romijn “Chief Braynz Officer“ bij Braynz, een vooraanstaand bureau op het gebied van neuromarketing.
“Markting battles are fought in a mean and ugly place. A place that is dark and damp with much unexplored territory and deep pitfals to trap unwary. Marketing battles are fought in the mind “ (Bron: Marketing Warfare – Al Ries & Jack) Trout)

Een zeer terechte constatering van de heren Al Ries de (en recentelijk overleden) Jack Trout! Ons brein is de regisseur van ons gedrag! Dan kun je ook maar beter snappen wat daar gebeurt, nietwaar? Dat is wat Sergio Romijn de afgelopen 10 jaar heeft gedaan: bestuderen van het consumentenbrein en consumentengedrag in de marketing context. Hoe kunnen we deze nieuwste neuro-wetenschappelijke inzichten en theorieën inzetten om marketing te inspireren en te optimaliseren. Wat zijn de belangrijkste lessen die we hebben geleerd, wat zijn de do's en don't, wat is feit en fictie en wat is de toekomst van het vakgebied neuromarketing? Na deze sessie weet je wat het voor jou kan betekenen!

Lou van der Wal founder en CEO van Organic Love. Iedereen eet mayonaise, maar is het gezond voor je? Organic Love lost dit probleem door de olie in mayonaise te reduceren met 80% en te vervangen door gezonde ingredienten. Organic Love komt op de markt met 5 gezonde varianten gemaakt van groenten.
Lou vertelt je hoe zijn ondernemers reis tot op heden verloopt en hoe hij Nederlanders aan de gezonde mayonaise gaat krijgen. Na afloop van zijn inspirerende verhaal, zullen we testen of gezonde mayonaise minstens net zo lekker als de reguliere varianten.  

Kenneth Nieuweboer is marketeer en mede-initiatiefnemer van deze middag. Met zijn bedrijf CoolXperts, marketing & business improvement zorgt hij er voor dat marketing werkt. Tevens is hij mede-eigenaar van Haarlem Business Plaza, een online platform voor ondernemers om zich te profileren en het regionaal zaken doen te stimuleren.
Kenneth zal de business case van dit seminar vanuit een marketingperspectief toelichten.

Alle sprekers zullen aanschuiven voor een paneldiscussie. 
Het publiek krijgt uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers. Zo weten we zeker dat je na afloop van deze middag de zaal vol inspiratie zult verlaten.